Kedves Szülők!

Szeretettel köszöntünk minden kedves érdeklődőt a Kikelet Családi Napközi honlapján.

Nincs a világon szebb, boldogabb érzés, mint amikor gyermekünk megszületik. Először kezünkben tartva minden édesanyában megfogalmazódik a gondolat, hogy ezentúl óvni, védelmezni fogja őt mindentől.
Ugyanakkor minden szülő életében elérkezik a pillanat, mikor szeme fényét, az otthon biztonságot adó közegéből kiszakítva, egy számára idegennek számító helyen, ismeretlen gondozókra kell bíznia. Mind a gyermek, mind a szülő számára nehéz időszak ez. Nem véletlen, hogy a szülő igyekszik aprólékosan feltérképezni a lakóhelyükhöz legközelebb eső lehetőségeket és próbálja a minden szempontból tökéletes napközbeni ellátást nyújtó intézményt megtalálni gyermekének. Igyekszünk megérteni milyen kétségei lehetnek a szülőknek és próbálunk megoldást kínálni erre a problémára.
A Kikelet Családi Napközi 1-3 éves korú gyermekek számára nyújt napközbeni ellátást. Feladatunknak tekintjük, hogy barátságos, családias környezetben, játszva tanítsuk, szórakoztassuk, gondozzuk gyermekeiket és biztonságot, nyugalmat, szeretetet adó légkört teremtsünk azon kisgyermekeknek, akiket szüleik a mi gondjainkra bíznak életünk első legfontosabb pár évében.
Családi napközink képzett szakemberekkel várja az olyan 1-3 év közötti gyermekek jelentkezését, akik szívesen töltenék hétköznapjuk nagyobb részét egy nyugodt helyen fekvő, városi környezetben található családi napköziben, ahol a gyermekek életkorának megfelelő berendezés, játékkészlet, játszótér, szerető, biztonságot nyújtó, családias légkör biztosítja a gyermekek nyugodt fejlődését.
Három tágas csoportszobával, sószobával, kerttel, fejlesztő foglalkozásokkal biztosítjuk a gyerekek jó közérzetét és fejlődését. Családi napközink egész napos gondozást, nevelést nyújt a dolgozó, a tanulni vágyó vagy éppen pár órára kikapcsolódni vágyó szülő részére. Biztosak vagyunk benne, hogy a nálunk eltöltött idő hasznosan és értékesen telik majd. Nyugodt, derűs, kiegyensúlyozott hátteret biztosítunk a gyerekek önfeledt játékához, mindennapi tevékenységeikhez.
Ha kíváncsi gyermeke hogyan illeszkedne be egy új közösségbe, mennyire érzi jól magát a gondozónőkkel, tetszene e neki a csoportszoba, ahol a nap legtöbb idejét tölti, NYÍLTNAP keretében, előzetes időpont egyeztetés után, 2015. április hónaptól kezdődően, lehetőséget biztosítunk, hogy a gyermek bekukkanthasson a foglalkozásokra és a szülő beszélgethessen a gondozókkal.
Részvételi szándékukat a "Kapcsolat" menüpontban megjelölt elérhetőségek valamelyikén jelezhetik.

Előzetes időpont egyeztetés alapján továbbra is fogadjuk a nyílt napra jelentkezőket.

Cím

3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán u. 106.

Elérhetőségek

Email: info@kikelet-csana.hu
Telefon: 06 (46) 322-168